Bedrijfsvloeren

Topkwaliteit bedrijfsvloeren van Van Ommen Vloeren

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een goede nieuwe bedrijfsvloer? Of wil u uw bestaande vloer laten vervangen? Neem dan contact op met de vloerspecialisten van Van Ommen Vloeren in Apeldoorn. Bij maatwerk bedrijfsvloeren kunt u denken aan onder andere vloeren voor winkels, showrooms en kantoren. Maar ook voor magazijnen, werkplaatsen, garages, fabrieken, horecagelegenheden en meer. Welke bedrijfsvloer heeft u nodig? Neem contact met ons op en laat u uitgebreid persoonlijk informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van bedrijfsvloeren. U leest er hieronder ook meer over.

Bedrijfsvloer - Coating vloer bedrijfshal

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
Vloer bij Bus gereedschappen in Deventer

Welke bedrijfsvloeren zijn er?

Er is een ruime keuze aan bedrijfsvloeren de wij voor u kunnen maken. Welke bedrijfsvloer u nodig heeft, hangt af van uw bedrijfsactiviteiten, wat de meeste impact op de vloer uitoefent. Of gaat het u meer om de uitstraling van de vloer? Kies dan voor een bedrijfsvloer die er vooral mooi uitziet en de belasting van de werkvloer aankan. Als u een functionele vloer nodig heeft, kies dan een praktische bedrijfsvloer. Heeft u een werkvloer vol machines? Of wordt er bij u gewerkt met zuren, chemicaliën of hoge temperaturen? Voor vrijwel elke soort vloerbelasting kunnen wij bedrijfsvloeren voor u maken.

Kunststof bedrijfsvloeren

In kunststof bedrijfsvloeren komen alle eerdergenoemde aspecten bijeen. Deze vloeren zijn haast onverwoestbaar, zijn ijzersterk, eenvoudig in onderhoud en kunnen we leveren in vrijwel elke kleur. Ook kunnen we er patronen, pictogrammen, afbeeldingen of belijning op aanbrengen.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Verschillende bedrijfsvloeren voor verschillende branches

Voor een bedrijf is het zeer essentieel dat u de beste vloer kiest die past bij de bedrijfsvoering. Een kantoorvloer vraagt om andere eigenschappen dan een industriële bedrijfsvloer. Zo zijn er verschillende soorten bedrijfsvloeren mogelijk voor verschillende soorten bedrijven. Wat wordt uw bedrijfsvloer? Wij adviseren u graag over de beste vloerkeuze voor uw bedrijf.

Waarom bedrijfsvloeren van Van Ommen Vloeren?

Waarom laat u een bedrijfsvloer plaatsen door de specialisten van Van Ommen Vloeren? Bij ons staan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid altijd centraal. En verder kunt u bij ons rekenen op:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio Apeldoorn
  • Fijne en heldere communicatie
  • Kennis van vele soorten bedrijfsvloeren
  • Altijd een vrijblijvende offerte

Direct contact opnemen met Van Ommen Vloeren

Heeft u interesse in de bedrijfsvloeren die wij kunnen leveren? Neem dan vandaag nog contact op met Van Ommen Vloeren in Apeldoorn voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies voor een maatwerk vloer voor uw bedrijf. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.