Betonnen gietvloer

Gietvloer van beton

Bent u op zoek naar een betonvloer voor uw woning of kantoorpand? Dan is er een mooi alternatief in de vorm van een betonnen gietvloer. De reden is dat een klassieke betonvloer niet erg comfortabel kan aanvoelen, omdat deze zeer hard is. Een betonnen gietvloer is een sterke, maar vooral ook flexibele vloer die minder hard is dan een echte betonvloer. Daardoor voelt de vloer veel aangenamer aan en zal de vloer ook niet scheuren bij plotselinge temperatuurverschillen. U kunt bij Van Ommen Vloeren in Apeldoorn terecht voor een comfortabele gietvloer met een beton look. U leest er hieronder meer over.

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader

Wat is een betonnen gietvloer?

Een beton gietvloer is een vloer die eruitziet alsof hij van beton is, maar die gemaakt is van een ander materiaal. Een beton gietvloer is maar een paar millimeter dik, terwijl een gevlinderde betonvloer minimaal 7 centimeter dik is. Beton is door de extreme hardheid totaal niet flexibel of elastisch. Dat is bij een betonnen gietvloer van polyurethaan wel het geval. Het is dan feitelijk wel een betonlook kunststof vloer, wat ook wel woonbeton genoemd wordt. Een vloer van woonbeton, ofwel een microcement vloer, is een goede vloer voor een betonlook kamer. Deze betonnen gietvloeren bestaan voor een groot deel uit cement, net als klassiek beton, maar daaraan voegen we een klein deel polyurethaan kunsthars toe voor meer wooncomfort.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Vochtwerende betonnen gietvloer in kleuren

Een betonnen gietvloer is vochtwerend, in tegenstelling tot een echte betonvloer. Dat maakt dat deze makkelijk schoon te houden is. Ook is er een groter aanbod aan kleuren voor de betonnen gietvloeren in vergelijking tot een echte betonvloer. Een gietvloer kunnen we in zeer veel kleuren aanbrengen. Maar als u toch liever kiest voor het uiterlijk van de klassieke betonvloer, kunt u natuurlijk kiezen voor klassiek grijs. Maar andere opties zijn ook mogelijk, zoals een volledig egale witte vloer of een betonnen gietvloer in elke kleur die u wenst.

Waarom een betonnen gietvloer van Van Ommen Vloeren?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio Apeldoorn
  • Fijne en heldere communicatie
  • Kennis van vele soorten vloeren
  • Altijd een vrijblijvende offerte

Direct contact met Van Ommen Vloeren

Wilt u meer weten over een betonnen gietvloer? Neem dan contact op met Van Ommen Vloeren in Apeldoorn voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies voor een vloer op maat. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.