Betonvloer

Betonvloer met vloerverwarming

Wilt u een betonvloer laten plaatsen in uw woning of in uw bedrijfspand? Neem dan contact op met de vloerspecialisten van Van Ommen Vloeren in Apeldoorn. Wij snappen dat mensen graag kiezen voor een betonvloer in huis vanwege zijn strakke, robuuste uiterlijk, waardoor de vloer past in een eigentijds interieur. Dus of u nu op zoek bent naar een vloer met een moderne industriële uitstraling en/of ook graag de voordelen van vloerverwarming in uw betonvloer wilt integreren; wij bieden de expertise en kwaliteit die u nodig heeft voor een schitterende betonvloer. U leest er hieronder meer over. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor het laten plaatsen van een betonvloer of hiervoor een offerte aanvragen.

Betonvloeren

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader

Voordelen van een betonvloer

Bent u al bekend met de betonvloer voor in huis? Dan hoeven we u niets uit te leggen. Maar voor veel mensen is een betonvloer in een woonkamer een nog betrekkelijk nieuw fenomeen. Betonvloeren zijn niet alleen robuust en duurzaam, maar ook zeer veelzijdig en stijlvol. De strakke en naadloze afwerking van beton past perfect bij zowel moderne als traditionele interieurs. Daarnaast is een betonvloer ook vrij eenvoudig te onderhouden en zijn er verschillende afwerkingen en kleuren mogelijk voor een unieke uitstraling. Bekijk meet informatie over betonnen gietvloeren of lees verder.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Betonvloer met vloerverwarming

Wist u dat een betonvloer met vloerverwarming ook mogelijk is? Hiermee combineert u de natuurlijke warmte en schoonheid van beton met de comfortabele en energiezuinige voordelen van vloerverwarming. Met vloerverwarming in uw betonvloer verwarmt u een ruimte gelijkmatig vanuit de vloer, waardoor u een constante en aangename temperatuur in de hele ruimte heeft en u de verwarming niet meer zo hoog hoeft te zetten als wanneer u verwarmt met radiatoren. Dat scheelt op jaarbasis behoorlijk in de energielasten. Dit maakt een betonvloer met vloerverwarming de perfecte keuze voor zowel woningen als bedrijven.

Bij Van Ommen Vloeren hebben we ruime ervaring in het installeren van vloerverwarming in betonvloeren. Wij zorgen voor een naadloze integratie van de vloerverwarming in de betonvloer met een minimale opbouwhoogte en maximale efficiëntie.

Waarom een betonvloer laten plaatsen door Van Ommen Vloeren?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio Apeldoorn
  • Fijne communicatie
  • Kennis van vele vloeren en betonvloeren met vloerverwarming
  • Vrijblijvende offerte op maat voor uw betonvloer

Meer informatie over een betonvloer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het laten plaatsen van een trendy betonvloer voor uw woning of bedrijf? Of het laten aanleggen van vloerverwarming in een betonvloer? Neem dan contact met ons op in Apeldoorn door te bellen met 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt ons ook een e-mail sturen via Info@vanommen-vloeren.nl of het contactformulier invullen.