Contact

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan eenvoudig contact met ons op middels het contact formulier. Of neem telefonisch contact met ons op.

S van Ommen

+31 6 28 33 64 86

E-mail

Info@vanommen-vloeren.nl

P van Ommen

+31 6 51 55 95 60

Stuur ons direct een bericht!

Veel gestelde vragen

Het product bestaat uit meerdere lagen. Waarvan de bovenste laagbaak een slijtvaste laag is, die vaak doorzichtig glimmend of dof is. Kunstof is uitermate geschikt om bijvoorbeeld een houtstructuur op te printen. 

Net echt, of u nu kiest voor een vloer met een houten uitstraling, of juist een vloer met een betonlook of steen. Een kunststof vloer ziet er strak en netjes uit. 

Een kunststof vloer “klotst” veel minder dan een echte houten of betonnen vloer. Een stuk minder geluid dus. 

Een kunststof vloer is uitermate geschikt voor vloerverwarming. 

Dankzij een sterke toplaag is een kunststof vloer heel duurzaam. 

Een kunststof vloer leent zich ook perfect voor vochtige ruimtes. 

Epoxy vloeren zijn bestand tegen een groot aantal chemicaliën en zuren. Dit maakt het uitermate geschikt voor bedrijven en grote hallen. 

Een epoxy vloer is niet alleen decoratief maar is ook snel te verwerken wat weer zorgt voor een korte werk onderbreking. 

Een epoxy vloer is uitermate geschikt voor vloerverwarming. 

Een egaline vloer is een zelfnivellerende vloer die voornamelijk bestaat uit cement en kunsthars.  Een egaline vloer word vaak gebruikt om een al bestaande vloer uit te vlakken. Wat vaak belangrijk is voor verdere afwerking zoals marmoleum of vinyl.