Egaline vloeren

Egaline als afwerkvloer of eindvloer

Als u kiest voor een egaline vloer in uw woning of bedrijfspand, kunt u bepalen of dat een afwerkvloer wordt of een eindvloer. In beide gevallen heeft u altijd een vloer met een lange levensduur. Egaline is een veelzijdige en duurzame oplossing die zorgt voor een perfect gladde en strakke ondergrond. Of u nu kiest voor egaline als afwerkvloer of voor het combineren van egaline met vloerverwarming; bij vloerspecialist Van Ommen Vloeren in Apeldoorn hebben wij alle expertise in huis om uw pand te voorzien van strakke egaline vloeren. Hieronder leest u er meer over. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van een egaline afwerkvloer of eindvloer van topkwaliteit.

Egaline vloer aanleggen

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader

Wat zijn egaline vloeren?

Egaline is een zelfnivellerende gietmortel die wordt gebruikt om oneffenheden in de ondervloer op te vullen en een egale basis te creëren voor een uiteindelijke vloerafwerking. Egaline is ideaal voor het egaliseren van beton, tegels, hout en andere ondergronden, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Egaline wordt na het aanbrengen heel hard en hecht zich vast aan de ondergrond. Het laagje egaline maakt de ondergrond helemaal vlak en glad, zodat deze daarna afgewerkt kan worden met een nieuwe vloerbedekking. Een vloer egaliseren met egaline doen we vooral voor dunne vloerafwerkingen, zoals laminaat, PVC en kurk. Daarnaast is ook een egaline vloer als toplaag, ofwel eindvloer, mogelijk. Met egaline over tegels, hout of beton kunnen we een eindvloer maken met een industriële, strakke look. Dat kan in diverse tinten, waarbij grijs populair is vanwege de betonlook, maar ook andere tinten zijn mogelijk.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Voordelen van egaline vloeren

  • Perfecte egalisatie: egaline zorgt voor een strakke en vlakke ondergrond, waardoor uw vloer er niet alleen mooier uitziet, maar ook langer meegaat.
  • Geschikt voor vloerverwarming: egaline vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Ze bieden een optimale warmtegeleiding voor efficiënte verwarming.
  • Snelle uitharding: egaline heeft een korte uithardingstijd. De vloer is snel afwerkbaar en snel bruikbaar.
  • Veelzijdigheid: egaline is geschikt voor diverse vloerafwerkingen, zoals laminaat, tapijt, vinyl en tegels. Daarnaast biedt egaline flexibiliteit in design en functionaliteit.

Waarom egaline vloeren van Van Ommen Vloeren?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio Apeldoorn
  • Fijne communicatie
  • Kennis van vele soorten gietvloeren
  • Altijd een vrijblijvende offerte

Contact met Van Ommen Vloeren

Heeft u interesse in het laten leggen van een egaline vloer als afwerkvloer of als eindvloer? Neem dan vandaag nog contact op met Van Ommen Vloeren in Apeldoorn voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies voor een vloer op maat. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.