Epoxy vloer

Topkwaliteit epoxy gietvloeren

Wilt u in uw woning een mooie trendy vloer laten aanleggen? Kies dan voor een epoxy vloer die net zo sterk en strak is als een betonvloer. Niet voor niets is de epoxy gietvloer net zo populair als beton voor een industriële bedrijfsvloer. Het wordt daarom ook wel woonbeton genoemd, omdat het dezelfde robuuste uitstraling en mogelijkheden biedt. Als toonaangevend expert in vloeren in Apeldoorn bieden we u bij Van Ommen Vloeren de perfecte vloeroplossing voor zowel eigentijdse woonkamers als functionele bedrijfsruimtes. De epoxy gietvloer is met zijn naadloze afwerking, lange levensduur en eigentijdse uitstraling de perfecte keuze voor privégebruik en commercieel gebruik. Onderstaand leest u meer over de voordelen van de epoxy vloer. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over het aanbrengen van een PU vloer of hiervoor een offerte aanvragen.

Epoxy vloeren

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
Van Ommen Vloeren - Werkbus boven

Wat is een epoxy vloer?

Een epoxy vloer is een hoogwaardige vloer die is gemaakt van twee-componenten epoxyhars dat we ter plaatse aanbrengen. Een epoxy gietvloer is niet alleen zeer fraai om te zien, maar is ook bijzonder functioneel en onderhoudsvriendelijk. Met een epoxy gietvloer combineert u in uw pand de natuurlijke schoonheid van een naadloze vloer met de duurzaamheid en veelzijdigheid van geavanceerde vloertechnologieën. En als het gaat om industrieel gebruik is de epoxy gietvloer zowel naadloos als vochtwerend en kan hij zware chemische en mechanische belasting goed aan. Bovendien is de vloer leverbaar in vele kleuren. Onderhoud is nauwelijks nodig en hij is makkelijk schoon te maken.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Voordelen van de epoxy gietvloer

De belangrijkste voordelen van de epoxy vloer zijn:

 • Fors belastbaar
 • Naadloos
 • Snel belastbaar
 • Veilig
 • Vloeistof werend
 • Slijtvast
 • Bevordert de hygiëne
 • Veiligheidsverhogend
 • Stofvrij
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Leverbaar in vele kleuren

Waarom een epoxy gietvloer van Van Ommen Vloeren?

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Een begrip in de regio Apeldoorn
 • Fijne communicatie
 • Kennis van vele soorten kunststof vloeren, waaronder de epoxy gietvloer
 • Vrijblijvende offerte op maat voor uw epoxy vloer

Ontdek de mogelijkheden van een epoxy gietvloer

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een epoxy vloer in uw woning of bedrijfsruimte? Neem dan vandaag nog contact op met Van Ommen Vloeren in Apeldoorn voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies voor uw vloer op maat. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.