Garagevloer coating

Gietvloer, epoxy vloer, PVC vloer garage

Wilt u een (nieuwe) garagevloer laten leggen bij uw woning of in uw bedrijf? Van Ommen Vloeren in Apeldoorn is gespecialiseerd in het leggen van diverse soorten vloeren, waaronder een garagevloer coating. Want een garagevloer moet feitelijk zowel fraai als praktisch tegelijk zijn. De garagevloer in een garage moet bijvoorbeeld bestand zijn tegen olie, chemicaliën en/of andere lekkende vloeistoffen. Op een betonnen ondervloer biedt een garagevloer coating uitkomst en is een gietvloer in de garage vaak de oplossing. U leest hieronder meer over de garagevloer met coating die wij kunnen aanbrengen. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie of het aanvragen van een offerte voor een garagevloer coating of een gietvloer.

Garage vloer aanleggen

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
Gietvloer camping in Ermelo

Waarvoor een gietvloer voor een garage?

Een garagevloer heeft meestal een beton- of cementvloer als basis. Die materialen zijn niet vloeistofdicht en geven vaak stof af. Een garagevloer met coating beschermt de vloer. En dan is een gietvloer voor uw garage de beste oplossing. Een garagevloer coating biedt vocht, olie, vet en chemische stoffen geen enkele kans om door de vloer heen te dringen. Bovendien trekt een gietvloer veel minder vuil aan dan een onbewerkte cement- of betonvloer. De volgende voordelen en kenmerken zijn in ieder geval altijd aanwezig als u kiest voor bijvoorbeeld een epoxy vloer voor uw garage of voor een pvc garagevloer.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Epoxy vloer voor uw garage

De epoxy gietvloer is een van de meest populaire keuzes voor een garage. Epoxy is een hars die gemengd wordt met een verharder, wat resulteert in een zeer harde en duurzame vloer. De epoxy gietvloer is bestand tegen chemicaliën, olie, vetten en andere substanties die vaak in garages worden gebruikt. De epoxy vloer voor een garage kunnen we in diverse kleuren maken.

PVC garagevloer

Een PVC garagevloer bestaat uit tegels of rollen die zijn gemaakt van polyvinylchloride (PVC), een type kunststof dat bekend staat om zijn duurzaamheid en flexibiliteit. Dit materiaal is uitermate geschikt voor gebruik in garages, omdat het een duurzame en waterdichte vloer is die makkelijk te onderhouden en te plaatsen is. Bovendien is de PVC garagevloer zeer geluidsarm, omdat kunststof uitstekende dempende eigenschappen heeft. Ideaal dus voor gebruik in een ruimte met veel lawaai van machines en gereedschappen.

Waarom een garagevloer van Van Ommen Vloeren?

Waarom een garagevloer met coating van Van Ommen Vloeren? Bij ons staan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid altijd centraal. En verder kunt u bij ons rekenen op:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio Apeldoorn
  • Fijne en heldere communicatie
  • Kennis van vele soorten garagevloeren
  • Altijd een vrijblijvende offerte

Direct contact opnemen met Van Ommen Vloeren

Wilt u meer weten over de garage gietvloer met coating die wij u kunnen leveren? Neem dan vandaag nog contact op met Van Ommen Vloeren in Apeldoorn voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies voor een maatwerk vloer. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.