Kunststof vloer

Specialist in kunststof vloeren

Als specialist in kunststof vloeren biedt Van Ommen Vloeren in Apeldoorn een breed assortiment met coatings en kunststof gietvloeren. Of u nu een kunststof vloer moet of wilt hebben op basis van epoxy of dat deze van polyurethaan moet/mag zijn, of de vloer nu zwaar of licht belast wordt, Van Ommen Vloeren biedt u altijd een passende kunststof vloer oplossing. U leest er hieronder meer over. Voor meer informatie kunt u direct contact met ons opnemen of een offerte aanvragen voor uw kunststof vloer.

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
Van Ommen Vloeren - Werkbus zijkant

Wat is een kunststof vloer?

Kunststof vloeren zijn gemaakt van verschillende soorten kunststoffen, zoals PVC, vinyl, en polyurethaan. Deze materialen gaan zeer lang mee en zijn op veel plekken te leggen. Niet voor niets is een kunststof vloer een populaire keuze in zowel woningen als op bedrijfslocaties. Vooral ook omdat een kunststof vloer mogelijk is in diverse designs, van realistische hout- en steenpatronen tot moderne abstracte design ontwerpen die naadloos aansluiten bij elke interieurstijl.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Kunststof vloer van PVC

Een kunststof vloer van PVC is gemaakt van polyvinylchloride. Deze vloer is geschikt voor gebruik in vrijwel elke ruimte in zowel woningen als bedrijfspanden. Door de hoge slijtvastheid is deze kunststof vloer uitstekend bestand tegen krassen, slijtage en vlekken. Een bijkomend voordeel is dat bij deze kunststof vloer hinderlijke geluiden, zoals het tikken van hakken, tot een minimum beperkt blijven. PVC vloeren zijn bovendien vochtbestendig en kan dus ook prima worden gelegd in een keuken of badkamer.

Kunststof PU-vloer

Een PU gietvloer, ofwel een polyurethaan gietvloer, is een vloer die is opgebouwd uit meerdere lagen polyurethaanhars die we naadloos op elkaar aanbrengen. Een vloer van dit kunststof materiaal ziet er niet alleen zeer mooi uit, hij is ook uiterst functioneel en onderhoudsvriendelijk. De PU gietvloer combineert de warmte en het comfort van een natuurlijke vloer met de duurzaamheid en veelzijdigheid van moderne vloertechnologieën. Welke soort kunststof vloer kiest u? Wij kunnen u professioneel adviseren over de beste kunststof vloer voor uw situatie.

Waarom een kunststof vloer van Van Ommen Vloeren?

Waarom is een kunststof vloer laten leggen door Van Ommen Vloeren een prima keuze? Bij ons staan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid altijd centraal. Verder kunt u bij ons rekenen op:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio Apeldoorn
  • Fijne en heldere communicatie
  • Kennis van vele soorten kunststof vloeren
  • Altijd een vrijblijvende offerte

Direct contact opnemen met Van Ommen Vloeren

Wilt u meer weten over een kunststof vloer? Neem dan vandaag nog contact op met Van Ommen Vloeren in Apeldoorn voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies voor een maatwerk vloer. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.