Laminaat vloer

Professionele legservice voor uw laminaat vloer

Wilt u een laminaat vloer in uw woning of kantoor laten leggen? Laat die klus dan met een gerust hart over aan de vloerexperts van Van Ommen Vloeren in Apeldoorn. Wij bieden u een uitstekende laminaat vloer legservice om uw droomvloer te realiseren. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om uw laminaatvloer nauwkeurig te installeren, zodat u kunt genieten van een perfect resultaat en een perfecte vloer. Hieronder leest u meer over de voordelen van een laminaat vloer en het laten leggen door Van Ommen Vloeren. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie en/of hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen.

Laminaat vloeren

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
PVC vloer - laminaat vloer

Wat maakt laminaat vloeren populair?

Laminaat is een vloersoort die uit verschillende gelamineerde lagen bestaat, vandaar ook deze naam. Die gelamineerde lagen vormen samen een sterke en duurzame vloerbedekking. De bovenste laag van het laminaat is een harde transparante kunststof die zeer goed bestand is tegen krassen, vlekken en slijtage. Hierdoor is laminaat zeer onderhoudsvriendelijk en ideaal voor gebruik in ruimtes met veel ‘verkeer’, waaronder woonkamers, gangen en kantoorruimtes.

Klassiek laminaat bestaat uit vier lamineerlagen: de kunststof toplaag (melamine), de deco-laag (fotoprint), de HDF-laag (High Density Fibreboard) en de onderlaag. Vooral de deco-laag is belangrijk, omdat die bepalend is voor de uitstraling en de look van de ruimte. Bij een topkwaliteit deco-laag is het laminaat nauwelijks meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Niet alleen door de print, maar ook door een lichte bewerking (embossement). Dat geeft het vloeroppervlak een voelbare houtstructuur. De houteigenschappen worden zeer precies nagebootst.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Voordelen van een laminaat vloer

De voordelen van een laminaat vloer overzichtelijk op een rijtje:

  • Duurzaamheid: laminaat vloeren zijn zeer slijtvast en behouden hun uitstraling en kwaliteit voor lange tijd, zelfs in drukke huishoudens of kantooromgevingen.
  • Veelzijdigheid: met een breed scala aan kleuren, patronen en texturen is er een laminaat vloer voor elke smaak en in elke stijl, van klassiek tot modern.
  • Gemakkelijk in onderhoud: laminaat is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor het een praktische en hygiënische keuze is voor bijvoorbeeld gezinnen met kinderen en huisdieren.
  • Budgetvriendelijk: een laminaat vloer is een prima betaalbare oplossing voor het opwaarderen van een vloer zonder in te leveren op kwaliteit en/of stijl.

Waarom een laminaat vloer bij Van Ommen Vloeren?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio Apeldoorn
  • Fijne communicatie
  • Kennis van vele soorten vloeren
  • Altijd een vrijblijvende offerte

Contact opnemen met Van Ommen Vloeren

Heeft u interesse in het laten leggen van een laminaat vloer bij u thuis of in uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met Van Ommen Vloeren in Apeldoorn voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies voor uw vloer op maat. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.