Microcement vloeren

Unieke, levendige vloeren van microcement

Wilt u een gietvloer in uw woning of bedrijf laten leggen? Dan is een microcement vloer een uitstekende optie. Microcement vloeren hebben een uniek karakter en door de veelzijdige mogelijkheden van toepassing zijn het populaire vloeren in woningen, winkels, showrooms en bedrijfsruimtes. Microcement vloeren kunnen zeer robuust ogen of juist zeer elegant. De vloer toont altijd karakter en door de manier waarop hij wordt aangebracht, is het resultaat altijd een unieke vloer. Er zit namelijk altijd een tekening in die nergens gelijk is. Is uw interesse gewekt? U kunt bij Van Ommen Vloeren in Apeldoorn vragen om meer informatie over microcement vloeren. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van deze schitterende vloer.

Microcement vloeren

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
Van Ommen Vloeren - Werkbus zijkant

Wat is microcement?

Een cementgebonden pleister is het hoofdbestanddeel van het materiaal dat gebruikt wordt om microcement vloeren aan te brengen. Het materiaal bestaat uit een cementgebonden pleisterlaag die we met een spaan aanbrengen. Als u bepaalde wensen heeft als het gaat om de structuur in de vloer, dan kunnen wij die voor u aanbrengen met altijd een levendig en origineel resultaat voor uw vloer.

Waarom zijn microcement vloeren echt topvloeren?

Microcement vloeren zijn echte topvloeren! Ze hebben een hoog designgehalte en we kunnen de vloer naadloos en strak afwerken. Microcement vloeren hebben een zeer decoratief karakter en bieden veel comfort en gemak. In woningen kunnen deze vloeren de basis vormen voor een designinterieur. En in winkels, showrooms of kantoren geeft de vloer van microcement een mooie verzorgde en zakelijke uitstraling.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Voordelen van microcement vloeren

  • Veelzijdigheid: microcement kan worden gelegd in vele kleuren en texturen. Het is mogelijk om een unieke vloer te creëren die naadloos aansluit bij elk interieur.
  • Duurzaamheid: dankzij de hardheid en bestendigheid tegen slijtage zijn microcement vloeren ideaal voor gebruik in zowel woningen als commerciële ruimtes. Het materiaal is waterdicht en bestand tegen vlekken. Dat maakt het tot een onderhoudsarme vloer met een lange levensduur.
  • Naadloze afwerking: microcement brengen we aan zonder voegen. U heeft hiermee altijd een glad, doorlopend vloeroppervlak die zeer ruimtelijk oogt en een strakke, moderne look biedt.
  • Ecologisch verantwoord: microcement heeft een lage milieu-impact op het milieu. Dat maakt het tot een ‘groene’ keuze.
  • Snel en efficiënt aan te brengen: microcement vloeren vragen niet om uitgebreide of ingrijpende voorbereidingen. Daardoor zijn ze in korte tijd aan te brengen.

Waarom microcement vloeren van Van Ommen Vloeren?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio Apeldoorn
  • Fijne communicatie
  • Kennis van vele soorten gietvloeren
  • Altijd een vrijblijvende offerte

Ontdek de mogelijkheden van een microcement vloer

Heeft u interesse in het laten leggen van een microcement vloer? Neem dan vandaag nog contact op met Van Ommen Vloeren in Apeldoorn voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies voor een vloer op maat. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.