Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn P. van Ommen en S. van Ommen, vader en zoon. Samen zijn wij de trotse eigenaar van Van Ommen vloeren. Middels onze jarenlange ervaring zijn wij een begrip geworden in de regio en zelfs daar buiten. Vanuit Apeldoorn werken wij door bijna heel Nederland en maken wij vrijwel alle voorkomende soorten vloeren.

Over ons pagina Van Ommen Vloeren

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
Over ons foto Van Ommen Vloeren

Werkzaam voor particulieren en bedrijven

Van Ommen Vloeren voorziet zowel particulieren als bedrijven van een nieuwe vloer. Wij zijn gespecialiseerd in vloerverwarming, kunststof vloeren, coating, gietvloeren en egaline vloeren. Zo kunnen wij een totaalpakket bieden op het gebied van het leveren, leggen en afwerken van vloeren. Of het nu gaat om vloeren bij winkels, kantoorpanden, horeca gelegenheden, woningen of bedrijfshallen, wij hebben altijd een passende oplossing.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Bekijk ook onze andere websites

Voor meer informatie over gietvloeren kunt u ook kijken op de website perfectegietvloer.nl. Hierop geven wij meer informatie over het maken en repareren van Gietvloeren.
Op de website ombu.nl vindt u meer informatie over gevels, muren, metselwerk en schilderwerk dat onze partner OMBU voor u kan uitvoeren.