PU gietvloeren

Topkwaliteit polyurethaan gietvloer

Wilt u in uw woning of bedrijfspand graag genieten van een lekker strakke, gebruiksvriendelijke en onderhoudsarme vloer? Kies dan voor een polyurethaan gietvloer, ofwel een PU gietvloer.
Als specialist in kunststof vloeren bieden we u bij Van Ommen Vloeren in Apeldoorn een breed assortiment kunststof gietvloeren, waaronder PU gietvloeren: de perfecte oplossing voor moderne en stijlvolle interieurs. Met zijn naadloze afwerking, duurzaamheid en strakke uitstraling is de PU vloer een uitstekende keuze voor zowel woningen als ruimtes waar met veel mensen gewerkt wordt. U leest hieronder meer over de voordelen van PU gietvloeren. Uiteraard kunt u ook meteen contact met ons opnemen voor meer informatie over het laten aanbrengen van een PU vloer of hiervoor een offerte aanvragen.

PU gietvloeren

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
PU Gietvloer Amsterdam

Wat is een PU gietvloer?

Een PU gietvloer, ofwel een polyurethaan gietvloer, is een vloer die is opgebouwd uit meerdere lagen polyurethaanhars die we naadloos op elkaar aanbrengen. Een vloer van dit kunststof materiaal ziet er niet alleen zeer mooi uit, hij is ook uiterst functioneel en onderhoudsvriendelijk. De PU gietvloer combineert de warmte en het comfort van een natuurlijke vloer met de duurzaamheid en veelzijdigheid van moderne vloertechnologieën.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Voordelen van een duurzame PU vloer

Wanneer u ervoor kiest om een PU gietvloer te laten aanbrengen in uw woning of bedrijfspand, dan krijgt u een vloer waar u vele jaren lang plezier van heeft. Want de PU gietvloer is een vloer die zeer lang meegaat. De andere voordelen van de polyurethaan gietvloer zijn onder andere:

  • Naadloze afwerking: omdat het materiaal vloeibaar is, kunnen we de PU vloer naadloos gieten. Het resultaat is een strak vloeroppervlak zonder voegen of naden.
  • Makkelijk schoon te maken: de PU gietvloer wordt niet snel stoffig. U maakt hem makkelijk schoon met warm water en een dweil. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn beslist niet nodig!. Een vlek op de vloer kunt u direct verwijderen.
  • Geluiddempend: omdat een gietvloer licht elastisch is, is deze ook geluiddempend. Zeker wanneer u de vloer vergelijkt met een houten vloer of een stenen vloer.
  • Stijlvol en modern: dankzij de vele kleuren, texturen en afwerkingen kunt u met een PU gietvloer een unieke en eigentijdse uitstraling creëren die perfect past bij uw interieur.

Waarom kiezen voor PU gietvloeren bij Van Ommen Vloeren?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio Apeldoorn
  • Fijne communicatie
  • Kennis van vele soorten kunststof vloeren, waaronder de PU vloer
  • Vrijblijvende offerte op maat voor uw polyurethaan gietvloer

Ontdek de mogelijkheden van een PU gietvloer

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een PU gietvloer in uw woning of bedrijfsruimte? Neem dan vandaag nog contact op met Van Ommen Vloeren in Apeldoorn voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies op maat. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.