PVC vloeren

PVC vloer leggen en egaliseren

Bent u op zoek naar een mooie, onderhoudsvriendelijke vloer met een natuurlijke uitstraling?
Dan kunt u door de vloerexperts van Van Ommen Vloeren een PVC vloer laten leggen. Bij ons kunt u terecht voor het laten leggen van één van de vele soorten PVC vloeren die er op de markt zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van PVC vloeren, inclusief het egaliseren van de ondervloer voor een mooi strak resultaat. Ontdek ook het gemak en de schoonheid van onze PVC vloeren en geniet van een naadloze plaatsing bij u thuis of op kantoor. Hieronder leest u meer over de voordelen van een PVC vloer, inclusief egaliseren en leggen door Van Ommen Vloeren. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie en/of hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen.

PVC Vloer aanleggen

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
PVC vloer - laminaat vloer

Wat zijn PVC vloeren?

PVC vloeren zijn gemaakt van polyvinylchloride, een materiaal dat populair is vanwege zijn duurzaamheid, waterbestendigheid en de veelzijdige designs die verkrijgbaar zijn. Een PVC vloer is geschikt voor gebruik in vrijwel elke ruimte in zowel woningen als bedrijfspanden. Door de hoge slijtvastheid zijn PVC vloeren zeer geschikt voor gebruik in een druk kantoor of winkelpand. En doordat deze vloeren een super sterke beschermlaag hebben, zijn ze uitstekend bestand tegen krassen, slijtage en vlekken. Een bijkomend voordeel is dat bij PVC vloeren hinderlijke geluiden, zoals het tikken van hakken, tot een minimum beperkt blijven. Polyvinylchloride is bovendien vochtbestendig en kan dus ook prima worden gelegd in een keuken of badkamer.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

PVC vloeren hebben vele voordelen

PVC vloeren hebben vele voordelen. We hebben ze op een rijtje gezet. PVC is:

 • slijtvast en krasbestendig
 • waterbestendig
 • geschikt voor elke ruimte
 • geschikt voor vloerverwarming
 • onderhoudsvriendelijk
 • akoestische dempend
 • brandvertragend

Klik PVC en plak PVC

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een klik-variant en in een plak-variant. Veel mensen kunnen klik-PVC vaak zelf wel leggen. Maar bij plak PVC wordt de vloer direct op de ondergrond verlijmd. Bij het leggen van een lijm PVC vloer is het belangrijk dat de ondergrond egaal en strak is. Daarom bieden wij altijd aan om uw PVC vloer te leggen inclusief egaliseren. Het egaliseren van de ondervloer is essentieel en zeer bepalend voor het eindresultaat, omdat iedere hobbel of deuk in de ondervloer zichtbaar kan zijn.

Waarom een PVC vloer van Van Ommen Vloeren?

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Een begrip in de regio Apeldoorn
 • Fijne communicatie
 • Kennis van vele soorten kunststof vloeren
 • Vrijblijvende offerte voor PVC vloer, inclusief egaliseren en leggen

Contact opnemen met Van Ommen Vloeren

Heeft u interesse in het laten leggen van een PVC vloer bij u thuis of in uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met Van Ommen Vloeren in Apeldoorn voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies voor uw vloer op maat. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.