Vloerverwarming Deventer

Vloerverwarming in Deventer aanleggen

Wilt u vloerverwarming in Deventer laten aanleggen in uw woning of bedrijfspand? Dat is verstandig, want u verhoogt hiermee het comfort in uw pand. Bovendien is het een energie-efficiënte manier van verwarmen. Laat uw vloerverwarming aanleggen door de specialisten van Van Ommen Vloeren. Wij combineren ons vakmanschap van topkwaliteit vloeren leggen met vloerverwarming aanleggen om de ruimtes in uw pand of woning te voorzien van de perfect werkende verwarming. Heeft u een bestaande vloer waaronder u vloerverwarming in Deventer wilt laten aanleggen? Ook dat doen wij graag voor u. U leest hieronder meer over de mogelijkheden.

Vloerverwarming aanleggen en infrezen

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader

Waarom vloerverwarming aanleggen?

Goede redenen om vloerverwarming in Deventer te laten aanleggen zijn onder andere:

  • Energiezuinig: vloerverwarming is zuiniger dan uw woning verwarmen met radiatoren. Radiatoren moet u opwarmen tot wel 65-75 graden. Bij vloerverwarming is slechts plusminus 30 graden nodig afhankelijk van de vloersoort. U bespaart dus op termijn fors op uw energiekosten.
  • Gelijkmatiger temperatuur: met vloerverwarming heeft u een aangenamer, want gelijkmatiger, verdeelde temperatuur in huis. Hierdoor vindt minder verplaatsing van lucht plaats en dat voelt gewoon comfortabeler aan.
  • Betere luchtkwaliteit in huis: omdat er minder luchtcirculatie plaatsvindt, komt er minder stof in de lucht terecht. Vloerverwarming aanleggen is dus een uitstekende optie voor mensen met een huisstofmijtallergie.
  • Weinig onderhoud: nadat de vloerverwarming is aangelegd in uw woning, heeft u er eigenlijk geen omkijken meer naar. Het vergt weinig tot geen onderhoud namelijk.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Vloerverwarming infrezen

De meeste ideale manier van een vloerverwarming in Deventer laten aanleggen is het moment dat er een nieuwe vloer gelegd gaat worden. Dan kunnen we dat in één moeite meenemen. Dat is bij nieuwbouw of een renovatie natuurlijk geen enkel probleem. Maar ook daarna kunnen we vakkundig een vloerverwarming aanleggen. Dan frezen we de buizen van de vloerverwarming in de ondervloer. Hiervoor gebruiken we moderne apparatuur om de sleuven nauwkeurig en stofvrij aan te brengen. Na het infrezen van de vloerverwarming kunt u de vloer weer snel belasten. Wat dat betreft kunnen we de ‘overlast’ voor u tot een minimum beperken.

Waarom vloerverwarming laten aanleggen door Van Ommen Vloeren?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio
  • Kennis van vele soorten vloeren
  • Fijne communicatie
  • Vrijblijvende offerte op maat voor uw vloerverwarming

Meer informatie over vloerverwarming aanleggen

Wiit u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming in Deventer laten aanleggen in uw woning of bedrijfspand? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen met 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt ons ook een e-mail sturen via Info@vanommen-vloeren.nl of het contactformulier invullen.