Werkvloer / kantoorvloer

Werkvloeren van Van Ommen Vloeren

Heeft u een vloer nodig voor uw bedrijf die tegen een stootje kan en die voldoet aan de definitie werkvloer of kantoorvloer? Van Ommen Vloeren is de vloerspecialist bij wie u terechtkunt voor hoogwaardige werk- en kantoorvloeren. Een werkvloer moet er niet alleen goed uitzien; hij moet ook praktisch, comfortabel en duurzaam zijn. Het is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsruimte dat bijdraagt aan de algehele uitstraling, functionaliteit en productiviteit van uw werkomgeving. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan vloeroplossingen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften en eisen van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over het plaatsen van een kantoorvloer of lees hieronder verder.

Werkvloer of kantoorvloer laten aanleggen

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
Van Ommen Vloeren - Werkbus zijkant

Waarom is een kwalitatief goede werkvloer belangrijk?

In principe kunt u vrijwel elke vloer laten plaatsen als kantoorvloer. U moet hierbij wel rekening houden met een aantal factoren. Het belangrijkste waar u op moet letten is hoeveel belasting de vloer aan moet kunnen. Houd dus rekening met het aantal medewerkers in uw bedrijf en hoeveel gasten er dagelijks kunnen komen. Werkt u vanuit huis en heeft u een werkvloer nodig voor uw thuiskantoor? Dan hoeft u er niet zoveel eisen aan te stellen. Vraag ons voor een passende werkvloer gerust om advies.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Voordelen van een goede kantoorvloer

Een goede werk- of kantoorvloer biedt vele voordelen. Het draagt bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijfsruimte, het kan de productiviteit stimuleren, maar biedt vooral het nodige comfort aan uw medewerkers. Daarnaast speelt de vloer een belangrijke rol als het gaat om het bieden van een goede akoestiek, veiligheid en de mogelijkheid tot het goed onderhouden van de werkruimte.

Waarom kiezen voor een kantoorvloer van Van Ommen Vloeren?

Bij Van Ommen Vloeren staan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid altijd centraal. En verder kunt u ook rekenen op:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio Apeldoorn
  • Fijne communicatie
  • Kennis van vele soorten bedrijfsvloeren
  • Altijd een vrijblijvende offerte

Direct contact met Van Ommen Vloeren

Wilt u een werkvloer laten leggen voor uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met Van Ommen Vloeren in Apeldoorn voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies voor uw kantoorvloer op maat. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.