Winkelvloer

Specialist in winkelvloeren op maat

Bent u op zoek naar een passende winkelvloer voor uw onderneming? Van Ommen Vloeren is dé specialist op het gebied van het plaatsen van hoogwaardige kwaliteit winkelvloeren. Een winkelvloer moet niet alleen mooi en uitnodigend zijn, maar vooral ook duurzaam, functioneel en zeer goed bestand tegen intensief gebruik. Als ervaren vloerspecialist uit Apeldoorn weten wij dat een goede winkelvloer de sfeer en uitstraling van uw winkel significant kan verbeteren. Daarom kunt u bij ons terecht voor het laten plaatsen van een winkelvloer die perfect aansluit bij de specifieke wensen en eisen de u eraan stelt. Onderstaand leest u meer over de mogelijkheden die wij bieden voor een winkelvloer. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie en/of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Vloer egaliseren 800m2 in Utrecht

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
Van Ommen Vloeren - Werkbus boven

Wat kenmerkt een goede winkelvloer?

Een winkelvloer wordt dagelijks blootgesteld aan zware belastingen van vele voeten en door het verschuiven van producten. Daarom is het belangrijk dat u over een sterke en duurzame winkelvloer beschikt die bestand is tegen slijtage en die lang meegaat. De gebruiksklasse van een vloer is een belangrijke factor om in overweging te nemen bij het kiezen van de juiste vloer voor uw winkel. De gebruiksklasse geeft de mate van belasting van de vloer aan. Er zijn verschillende gebruiksklassen voor winkelvloeren. Hoe hoger het cijfer, hoe sterker de vloer is en hoe beter deze bestand is tegen slijtage. Voor een winkelvloer is het verstandig om te kiezen voor een winkelvloer met gebruiksklasse 32 of hoger. Deze vloeren zijn geschikt voor normaal commercieel gebruik. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Aan welke eisen moet een winkelvloer voldoen?

  • Duurzaamheid: de winkelvloeren die wij kunnen leveren, zijn ontworpen voor intensief dagelijks gebruik, zodat u er vele jaren plezier van heeft.
  • Veiligheid: met anti-slip en brandwerende eigenschappen biedt een winkelvloer een veilige omgeving voor zowel klanten als personeel.
  • Uitstraling: wij kunnen voor u een winkelvloer maken in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen die passen bij de branding en uitstraling van uw bedrijf.
  • Onderhoudsgemak: wij leveren winkelvloeren die eenvoudig te reinigen en te onderhouden zijn.

Waarom een winkelvloer van Van Ommen Vloeren?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio Apeldoorn
  • Fijne communicatie
  • Kennis van vele soorten vloeren
  • Altijd een vrijblijvende offerte

Contact opnemen met Van Ommen Vloeren

Heeft u interesse in het laten leggen van een winkelvloer in uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met Van Ommen Vloeren in Apeldoorn voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies voor uw vloer op maat. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.