Onze Diensten

Staat de dienst waar u naar opzoek bent er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunststof vloeren

Als specialist in kunststof vloeren biedt Van Ommen Vloeren een breed assortiment met coatings en kunststof gietvloeren. Of de kunststof vloeren nu op basis van epoxy of polyurethaan moet zijn, zwaar of licht belast wordt, van Ommen biedt de passende oplossing.

Van Ommen Apeldoorn

Coating

Een coatingvloer wordt ook veel gebruikt als er minder eisen aan een vloer worden gesteld. Een coating wordt gemaakt op basis van een oplosmiddelvrije twee componenten epoxy of polyurethaan harsen en is daardoor geschikt als duurzame naadloze vloerafwerking van zandcement dekvloeren, egalisatievloeren en betonvloeren.

Van Ommen Vloeren egaliseren vloer

Egaline vloeren

Een egaline vloer is een zelfnivellerende vloer die voornamelijk bestaat uit cement en kunsthars. ... Egaline vloeren worden vaak gebruikt om bestaande ondergronden netjes uit te vlakken zodat ze geschikt zijn voor verdere afwerking. Prijzen aanvragen voor het egaliseren van je vloer kan op de contact pagina middels het contact formulier.

Van Ommen vloeren

Gietvloeren

Een gietvloer is een afwerklaag die op een dragende vloer wordt aangebracht door middel van het gieten van een stof die op de onderlaag uithardt. Gietvloeren kunnen zijn opgebouwd uit beton maar ook uit kunststof, zoals polyurethaan of epoxy. Ook worden mengsels van cement en polyurethaan toegepast.

Massieve betonvloeren

Een massieve betonvloer kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Een massieve betonvloer bestaat uit een massieve beton laag waardoor er geen chape of drukvloer nodig is. Wanneer u kiest voor een massieve betonvloer zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een gepolierde betonvloer, een uitgewassen betonvloer of een geborstelde betonvloer.

Nieuwe vloer

Betonnen gietvloer

Wanneer er een beperkte opbouwhoogte beschikbaar is is het vaak gemakkelijker om een betonnen gietvloer te storten. Een betonnen gietvloer is beschikbaar in verschillende soorten en kleuren. Wanneer er gekozen wordt voor een betonnen gietvloer is er een druk en vormvaste ondergrond nodig. Een betonnen gietvloer is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vloerverwarming.