Woonkamer vloer

Gietvloer voor de woonkamer of andere woonkamer vloer

Wilt u een gietvloer in uw woonkamer laten plaatsen? Neem dan contact op met vloerspecialist Van Ommen Vloeren in Apeldoorn. Wij zijn uw specialist als het gaat om het plaatsen van hoogwaardige kwaliteit gietvloeren voor een woonkamer vloer. Een gietvloer in de woonkamer is een eigentijdse vloerkeuze waarin stijl, duurzaamheid en comfort samenkomen. Omdat u in uw woonkamer waarschijnlijk wel graag de mooiste vloer wilt hebben, kunnen wij u diverse soorten gietvloeren leveren die perfect aansluiten bij uw wensen en de stijl van uw woning en woonkamer. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden van een gietvloer voor uw woonkamer op maat. U kunt ook direct contact met ons opnemen.

PU Gietvloer Utrecht

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
Vloer geëgaliseerd in Utrecht

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een afwerklaag die op een dragende vloer wordt aangebracht door middel van het gieten van een stof die op de onderlaag uithardt. Gietvloeren kunnen zijn opgebouwd uit beton maar ook uit kunststof, zoals polyurethaan of epoxy. Ook worden mengsels van cement en polyurethaan toegepast.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Waarom een gietvloer als woonkamer vloer?

Een gietvloer is een naadloze, strakke en moderne vloer die zich perfect leent voor plaatsing in de woonkamer. De vloer biedt een luxe uitstraling, is makkelijk in onderhoud en heeft een lange levensduur. Bovendien is een gietvloer geschikt voor vloerverwarming, wat natuurlijk zorgt voor extra comfort in huis. Bovendien profiteert u dan van de extra ruimte die anders wordt ingenomen door radiatoren. De gietvloeren die we als woonkamer vloer aanbrengen bestaan vooral uit polyurethaan en beton, omdat die warmte goed geleiden.

Voordelen van een gietvloer voor uw woonkamer

De voordelen van eeb gegoten woonkamer vloer zijn:

  • Duurzaamheid: de woonkamer gietvloeren die wij plaatsen zijn slijtvast, krasbestendig en behouden langdurig hun uitstraling en kwaliteit, zelfs in een drukbezochte ruimte als de woonkamer.
  • Onderhoudsgemak: een gietvloer is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor het een praktische en hygiënische keuze is voor gezinnen met kinderen en huisdieren.
  • Veelzijdigheid: met een ruim aanbod aan kleuren en afwerkingsmogelijkheden kunt u altijd kiezen voor een gietvloer die perfect past bij de stijl en sfeer van uw woonkamer.
  • Comfort: een gietvloer is uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Dat maakt hem ook zeer interessant als woonkamer vloer.

Waarom een gietvloer in uw woonkamer van Van Ommen Vloeren?

Waarom is een woonkamer gietvloer van Van Ommen Vloeren een goede keuze? Bij ons staan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid altijd centraal. En verder kunt u bij ons rekenen op:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio Apeldoorn
  • Fijne communicatie
  • Kennis van vele soorten gietvloeren
  • Altijd een vrijblijvende offerte

Direct contact met Van Ommen Vloeren

Wilt u een fraaie gietvloer in uw woonkamer laten plaatsen? Neem dan vandaag nog contact op met Van Ommen Vloeren in Apeldoorn voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies voor een gietvloer op maat. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.