Vloercoating

Topkwaliteit coating voor uw vloer

Heeft u een vloercoating nodig die u wilt laten aanbrengen over uw bestaande vloer? Bij vloerexpert Van Ommen Vloeren in Apeldoorn kunt u terecht voor het deskundig laten aanbrengen van een coating voor uw vloer. Voor een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw showroom, winkel of garage is vloercoating mogelijk de juiste oplossing voor u. Met zijn duurzame bescherming, naadloze afwerking en diverse optische afwerkmogelijkheden is vloercoating een ideale keuze voor toepassing in zowel woningen als in zakelijke ruimtes. Onderstaand leest u meer over de voordelen van vloercoating op een bestaande vloer. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over het aanbrengen van een coating op uw vloer of hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen.

Coating vloeren

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
Coating vloeren - Van Ommen Voeren

Wat is vloercoating?

Vloercoating is een dunne laag van hoogwaardige hars die we direct op een bestaande vloer kunnen aanbrengen. Deze beschermende laag komt niet alleen de levensduur en slijtvastheid van de vloer ten goede, maar geeft elke ruimte waar de coating op de vloer is aangebracht een fraaie, strakke en professionele uitstraling.

Een vloercoating aanbrengen is doorgaans vooral functioneel, maar u kunt hiermee een ruimte ook een andere aanblik geven. Ook belijning of bewegwijzering en kleuren aanbrengen is mogelijk met een vloercoating. Zo zijn ook tekst, afbeeldingen en pictogrammen mogelijk met een coating op uw vloer. Tot slot is het mogelijk om met een coating uw vloeren antistatisch, antislip of extra geluiddempend te maken. Vraag ons gerust om meer informatie.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Hoe de vloercoating aanbrengen?

Een coating op uw vloer aanbrengen doen we systematisch en in stappen. We bereiden eerst de ondervloer voor door deze bijvoorbeeld te schuren en/of te egaliseren. Daarna brengen we meestal een primer aan als hechtingslaag tussen de ondervloer en de vloercoating. Tot slot brengen we een toplaag aan op basis van epoxyhars.

Vloercoating laten aanbrengen door Van Ommen Vloeren

Als u bij u thuis of in uw bedrijf een vloercoating laat aanbrengen, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ruime keuze in vloercoatings
  • Van a tot z professionele begeleiding: van ontwerp tot aanbrengen
  • Eén aanspreekpunt voor uw project
  • Technisch advies op locatie
  • Meer dan 20 jaar ervaring met vloercoatings en gietvloeren
  • Een begrip in de regio Apeldoorn

Afhankelijk van de staat van de ondervloer en wat uw wensen zijn, maken we voor u een offerte op maat. Zo weet u vooraf altijd wat een coating op uw vloer aanbrengen gaat kosten.

Contact met Van Ommen Vloeren

Wilt u meer weten over een vloercoating laten aanbrengen door Van Ommen Vloeren in Apeldoorn? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies voor vloercoating. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.