Vloerverwarming

Vloerverwarming aanleggen

Wilt u vloerverwarming aanleggen in uw woning? Dat is een verstandige keuze, want hiermee verhoogt u uw wooncomfort en kiest u voor een energie-efficiënte oplossing om uw huis te verwarmen. Bij Van Ommen Vloeren in Apeldoorn combineren we ons vakmanschap van de meest uiteenlopende soorten vloeren leggen met de beste materialen tijdens het tegelijkertijd aanleggen van vloerverwarming om de ruimtes in uw woning te voorzien van de perfect werkende vloerverwarming. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor het aanleggen van vloerverwarming onder een reeds bestaande vloer. U leest hieronder meer over de mogelijkheden.

Vloerverwarming aanleggen en infrezen

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader

Waarom vloerverwarming aanleggen?

Goede redenen om vloerverwarming te laten aanleggen zijn onder andere:

  • Energiezuinig: vloerverwarming is zuiniger dan uw woning verwarmen met radiatoren. Radiatoren moet u opwarmen tot wel 65-75 graden. Bij vloerverwarming is slechts plusminus 30 graden nodig afhankelijk van de vloersoort. U bespaart dus op termijn fors op uw energiekosten.
  • Gelijkmatiger temperatuur: met vloerverwarming heeft u een aangenamere, want gelijkmatiger verdeeld, temperatuur in huis. Hierdoor vindt minder verplaatsing van lucht plaats en dat voelt gewoon comfortabeler aan.
  • Betere luchtkwaliteit in huis: omdat er minder luchtcirculatie plaatsvindt, komt er minder stof in de lucht terecht. Vloerverwarming aanleggen is dus een uitstekende optie voor mensen met een huisstofmijtallergie.
  • Weinig onderhoud: nadat de vloerverwarming is aangelegd in uw woning, heeft u er eigenlijk geen omkijken meer naar. Het vergt weinig tot geen onderhoud namelijk.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Vloerverwarming infrezen

De meest ideale manier van een vloerverwarming aanleggen is toch wanneer er een nieuwe vloer gelegd moet worden. Dan kan dat in één moeite worden meegenomen. Dat is bij nieuwbouw of een renovatie geen probleem. Maar ook achteraf een vloerverwarming aanleggen is uitstekend mogelijk. We kunnen dan de buizen van de vloerverwarming infrezen. Het infrezen van de verwarmingssleuven doen we dan direct in de dekvloer. Hiervoor gebruiken we moderne apparatuur om de sleuven nauwkeurig en stofvrij aan te brengen. Na het infrezen van de vloerverwarming kunt u de vloer weer snel belasten. Wat dat betreft kunnen we de ‘overlast’ tot een minimum beperken.

Waarom vloerverwarming laten aanleggen door Van Ommen Vloeren?

Of u nu op zoek bent naar een vloerverwarming in Deventer of een vloerverwarming in Zutphen of Apeldoorn, u kunt ons inschakelen in heel Nederland. Daarbij profiteert u van de volgende voordelen:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio Apeldoorn
  • Kennis van vele soorten vloeren
  • Fijne communicatie
  • Vrijblijvende offerte op maat voor uw vloerverwarming

Meer informatie over vloerverwarming aanleggen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming aanleggen in uw woning of bedrijfspand? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen met 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt ons ook een e-mail sturen via Info@vanommen-vloeren.nl of het contactformulier invullen.