Horeca vloer

Horeca keuken vloer of restaurant vloer

Als u op zoek bent naar een horeca vloer voor uw onderneming, is Van Ommen Vloeren in Apeldoorn de specialist bij wie u terechtkunt voor het laten plaatsen van bijvoorbeeld een horeca keuken vloer of restaurant vloer. Want een horeca vloer moet aan een aantal strenge eisen voldoen. U heeft namelijk een HACCP vloer nodig als u in de voedingsmiddelenindustrie actief bent. Het is al lange tijd verplicht voor bedrijven in de horeca om aan de HACCP normen te voldoen en onze naadloze horeca vloeren komen daaraan tegemoet. Onderstaand leest u meer over de mogelijkheden van het plaatsen van een horeca keuken vloer of restaurant vloer. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie en/of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Over ons pagina Van Ommen Vloeren

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
Van Ommen Vloeren - Werkbus boven

Aan welke eisen moet een horeca vloer voldoen?

Een horeca keuken vloer moet aan de strenge HACCP-norrmen voor voedselveiligheid voldoen. Dat betekent ook dat de vloer slijtvast is en vloeistofdicht, zodat er geen vocht doordringt in de grond. Alle eisen op een rijtje zijn:

 • Naadloos
 • Hygiënisch
 • Optie voor holle plinten
 • Snel belastbaar
 • Vloeistofdicht
 • Veilig
 • Slijtvast

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Waar een horeca vloer toepassen?

Wij plaatsen horeca vloeren in verschillende soorten ruimtes die al dan niet aan de horeca gerelateerd zijn. Want ook op veel andere plekken is het wenselijk dat er een restaurant vloer wordt gelegd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bakkerijen, winkels, toiletruimtes, kantines en slagerijen. Voor iedere toepassing kunnen wij een horeca vloer maken door de inzet van specialistisch maatwerk.

Welke vloer voor de horeca?

De vloer waarop u werkt in de horeca, moet aan HACCP normen voldoen in het kader van de voedselveiligheid. Op dat gebied zijn diverse soorten vloeren mogelijk, zoals epoxy gietvloeren, troffelvloeren en andere vloersoorten. Vraag ons gerust daar de beste horeca- of restaurantvloer voor uw situatie.

Waarom kiezen voor een horecavloer van Van Ommen Vloeren?

Bij de horeca vloeren en horeca keuken vloeren van Van Ommen Vloeren staan voedselveiligheid, kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid altijd centraal. En verder kunt u bij ons ook rekenen op:

 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Een begrip in de regio Apeldoorn
 • Fijne communicatie
 • Kennis van vele soorten restaurant- en horeca vloeren
 • Altijd een vrijblijvende offerte

Direct contact met Van Ommen Vloeren

Wilt u een horeca vloer of keuken vloer laten plaatsen in uw zaak? Neem dan vandaag nog contact op met Van Ommen Vloeren in Apeldoorn voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies voor uw horeca- of restaurant vloer op maat. U kunt ons bellen op 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt mailen naar Info@vanommen-vloeren.nl. U kunt op deze pagina ook het contactformulier invullen.