Vloer egaliseren

Vloer laten egaliseren

Met het egaliseren van een vloer in uw woning of bedrijfspand legt u de basis voor een mooie vloer. Daarom moet een vloer egaliseren voor de volle 100% goed gebeuren. Daarvoor kunt u terecht bij de specialisten van Van Ommen Vloeren in Apeldoorn. Wij egaliseren jaarlijks vele duizenden vierkante meters aan vloeren. Zo kunt u door ons diverse typen vloeren laten egaliseren; of het nu gaat om bijvoorbeeld het egaliseren van een garagevloer of het egaliseren van de vloer van een compleet bedrijfspand. Hieronder leest u meer over het nut en de noodzaak van een vloer egaliseren. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie of het aanvragen van een offerte voor een vloer laten egaliseren.

Vloer laten egaliseren

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader
Egaliseren vloeren

Waarom uw vloer laten egaliseren?

Het egaliseren van een vloer is een zeer essentieel eerste onderdeel van een mooie vloer plaatsen. Een goed geëgaliseerde vloer zorgt voor een stabiele en egale ondergrond, waardoor u uw nieuwe vloer mooi en gelijkmatig kunt leggen of laten leggen. Bij Van Ommen Vloeren weten we dat elke vloer uniek is, daarom bieden wij u altijd maatwerkoplossingen als het gaat om een tegelvloer, laminaat, tapijt of plavuizenvloer; de vloer egaliseren is altijd nodig om een mooi resultaat te krijgen.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Hoe gaat een vloer egaliseren in zijn werk?

Nadat u bij ons een offerteaanvraag hebt ingediend, komen wij graag bij u langs in de regio Apeldoorn om uw vloer te bekijken. Zo kunnen we inschatten welke en hoeveel producten nodig zijn om een strakke vloer te maken. Zo willen we weten wat er op de vloer heeft gelegen en wat er na het egaliseren op de vloer komt te liggen. Ook meten we hoe vochtig de vloer mogelijk is en willen we graag weten waarvoor de vloer straks gebruikt gaat worden, zodat we de vloer goed kunnen voorbereiden en egaliseren voor gebruik in de toekomst.

Waarom uw vloer laten egaliseren door Van Ommen Vloeren?

Van Ommen Vloeren is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het egaliseren van vloeren. Ook tegelvloeren kunnen wij voor u egaliseren. Daarnaast kunnen we ook andere typen vloeren egaliseren, zoals PVC vloeren, betonvloeren en houten vloeren. Verder kunt u ook bij ons terecht voor kwaliteitsvloeren, legservice en persoonlijk advies. Kortom: bij Van Ommen Vloeren kunt u altijd rekenen op:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio Apeldoorn
  • Kennis van vele soorten vloeren
  • Fijne communicatie
  • Vrijblijvende offerte op maat voor uw vloer egaliseren

Meer informatie over vloer laten egaliseren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het laten egaliseren van een vloer in uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op in Apeldoorn door te bellen met 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt ons ook een e-mail sturen via Info@vanommen-vloeren.nl of het contactformulier invullen.