Vloerverwarming Zutphen

Vloerverwarming in Zutphen aanleggen

Wilt u een vloerverwarming in Zutphen laten aanleggen in uw woning of bedrijfspand? Dat is een uitstekende keuze, want vloerverwarming is comfortverhogend en een energie-efficiënte manier van uw pand verwarmen. Voor vloerverwarming aanleggen kunt u terecht bij de vloerspecialisten van Van Ommen Vloeren. Wij combineren ons vakmanschap van vloeren plaatsen met het leggen van vloerverwarming. Zo heeft u in uw pand een perfect werkende verwarming die gelijkmatig over de ruimte is verdeeld. Wilt u vloerverwarming in Zutphen laten aanleggen onder een bestaande vloer? Ook dat doen wij graag voor u. U leest er hieronder meer over.

Vloerverwarming aanleggen en infrezen

Reviews

In de vele jaren dat wij werkzaam zijn, hebben wij met veel plezier uiteenlopende bedrijven en particulieren geholpen aan een nieuwe vloer. Bekijk de reviews van diverse klanten en neem gerust contact op als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Gino SchiphorstGino Schiphorst
19:50 29 Feb 24
Mooie strakke egaline vloer afgeleverd boven verdieping en begaande grond 👍🏼Voor onze pvc vloer.En een mooie coatingvloer in de berging!👍🏼🏠Klant vriendelijke mensen !
Reinier PaterReinier Pater
19:20 29 Feb 24
Zou het kort maar krachtig houden.Gewoon vakwerk zoals het hoortDe door hun gemaakte vloer zag er perfect uit in onze schuur!👌🏻
Madelon van AggelenMadelon van Aggelen
08:40 01 Dec 23
Wij zijn heel erg tevreden over van Ommen vloeren. Ze hebben goed strak werk afgeleverd bij onze huurwoning omdat onze woningbouw erg moeilijk deed over een onder vloer die onder onze laminaatvloer lag wat je er nooit zelf echt goed strak uit hebben kunnen krijgen en ook nooit zo geaccepteerd hadden omdat we niet wisten dat dit ellendige spul eronder lag. Van Ommen vloeren greep in en twijfelde er niet aan en kwam gelijk kijken en ons gelijk helpen en zeiden ook dit hadden jullie zonder onze hulp nooit goed uit gekregen voor wij de sleutels moesten inleveren gisteren. Heel erg bedankt voor jullie hulp en service en nu afwachten of de woningbouw dit gaat goedkeuren, ik zou dit heel raar vinden als dit werk van deze lieve mensen wordt afgekeurd, gebeurd dat wel dan gaat dit nog een staartje krijgen tussen ons en de woningbouw en wij staan sterk met deze vakkundige mensen achter ons. Ik raad dit bedrijf echt bij mensen aan, ze zijn vakkundig weten waar ze over praten en waar ze mee bezig zijn, zijn vriendelijk en denken mee met de klant in oplossingen en niet in problemen.
Fred De WeerdFred De Weerd
15:44 14 Nov 23
Top vakmannen, weten wat ze doen. Denken ook mee met je!! Aanrader!
J WillemsenJ Willemsen
22:24 11 Nov 23
We zijn super tevreden met onze vloer, vakkundig gelegd en alles is goed bespreekbaar en er wordt meegedacht. Onze zaak heeft een mooie metamorfose gekregen!Onze complimenten!
OPALSTOREOPALSTORE
09:32 24 Oct 23
Ik ben absoluut tevreden over de vloercoating die ons winkelpand heeft getransformeerd - het ziet er geweldig uit en is zeer duurzaam. Het bedrijf leverde snel en professioneel werk, en ik ben erg blij met het resultaat.
js_loader

Waarom kiezen voor vloerverwarming?

Waarom zou u kiezen voor vloerverwarming in Zutphen?

  • Energiezuinig: vloerverwarming is zuiniger dan uw woning met radiatoren verwarmen. Radiatoren moet u opwarmen tot wel 65-75 graden. Bij vloerverwarming is plusminus 30 graden nodig afhankelijk van de vloersoort. U bespaart dus op termijn flink op uw energielasten.
  • Meer gelijkmatige temperatuur: met vloerverwarming heeft u een aangenamere temperatuur in uw pand. De warmte wordt namelijk gelijkmatig verdeeld. Er treedt minder luchtverplaatsing op en dat voelt veel comfortabeler aan.
  • Betere luchtkwaliteit in huis: doordat er minder luchtcirculatie is, komt er minder stof in de lucht. Vloerverwarming aanleggen is erg prettig voor wie een huisstofmijtallergie heeft.
  • Weinig onderhoud nodig: nadat de vloerverwarming is aangelegd, heeft u er vrijwel geen omkijken meer naar. Een vloerverwarming vereist weinig tet geen onderhoud.

Wij helpen u graag

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een offerte op maat ontvangen voor het realiseren van uw droom vloer? Neem gerust contact op met onze vloer specialisten. Wij helpen u graag!

Vloerverwarming infrezen

Een vloerverwarming in Zutphen laten aanleggen is ideaal als er toch al een nieuwe vloer gelegd moet worden. Dat is bij nieuwbouw of een renovatie natuurlijk geen enkel probleem. Maar ook als er al een vloer ligt, kunnen we vakkundig een vloerverwarming aanleggen. Dan frezen we de buizen van de vloerverwarming in de ondervloer. Hiervoor gebruiken we moderne apparatuur om de sleuven nauwkeurig en stofvrij aan te brengen. Na het infrezen van de vloerverwarming kunt u de vloer weer snel belasten. Wat dat betreft kunnen we de ‘overlast’ voor u tot een minimum beperken.

Waarom vloerverwarming laten aanleggen door Van Ommen Vloeren?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Een begrip in de regio
  • Kennis van vele soorten vloeren
  • Fijne communicatie
  • Vrijblijvende offerte op maat voor uw vloerverwarming

Meer informatie over vloerverwarming aanleggen

Wiit u meer weten over de mogelijkheden van vloerverwarming laten aanleggen in Zutphen in uw woning of bedrijf? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen met 06 28 33 64 86 of 06 51 55 95 60. U kunt ons ook een e-mail sturen via Info@vanommen-vloeren.nl of het contactformulier invullen.